Удобства в хотела

Хотел Луксор предлага чудесни условия за семейства с деца, семейни и младежки компании. Екипът на хотелът предлага почасови грижи за децата над 3 годишна възраст, докато родителите им се наслаждават на възстановяващи силите масажи в спа центъра, слънчеви бани край басейна, физическо натоварване и раздвижване във фитнеса .

Залата за игри е място за забавление.. По-малките деца могат да играят на площадката до басейна и в детската секция на басейна. Барът към басейна е място за разпускане след горещ летен ден и предлага  разнообразие на бели вина от местни винарски изби в Ивайловград.

Удоволствието от храната, насладата от напитката и радостта да послужиш на своите клиенти мотивират кулинарния екип на ресторанта на хотел Луксор в изготвянето на традиционното меню и класическите кулинарни предложения. Наш приоритет е използването на местни продукти, произведени по природосъобразен начин, с което стимулираме местната икономика.

В близост до хотела има банкомат, хранителни магазини, сусамова таханджийница. Осигуряваме безплатен паркинг за коли и автобуси. Безжичен интернет е наличен навсякъде в хотела и е включен в цената на нощувката. На рецепция имаме кът с информационни материали за района на Ивайловград и Източните Родопи. Можем да осигурим местни водачи, транспорт и други услуги – изпратете запитване оттук.