Стаи и апартаменти

Хотелската част на спа комплекс Луксор разполага с двадесет и седем стаи и апартаменти, обзаведени с мебели със съвременен дизайн, в светли и приятни тонове на декорация. Просторните и светли помещения гледат към източнородопските хълмове или към басейна на хотела. Спа комплекс Луксор предоставя настаняване в два типа стаи - стандартни и делукс. Стандартните стаи са тип Twin или Double, тоест със спалня или две отделни легла. Хотелът предлага и възможност за настаняване в тройна стая и фамилна стая.

Общият брой на помещенията е 27, от които 22 стандартни и 2 делукс стаи и 3 апартамента (общо 64 легла). Помещенията са оборудвани с климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата на въздуха, а през зимата има регулируемо парно отопление. Всяка стая предлага и достъп до безжичен интернет и кабелни телевизионни програми на плазмен телевизор.

Стаите разполагат със собствен санитарен възел и баня, а делукс стаите и апартаментите допълват усещането за лукс и наслада с удобството на ваната. Апартаментите имат тераси към басейна и кухненски бокс с микровълнова печка, както и кът за хранене и развлечение.

Хотелът предоставя на своите гости достъп до безжичен интернет, ползване на открит басейн през лятото, паркинг целогодишно, включени в цената на нощувката.