Хотел

Стандартна стая

Хотел

Хотелската част на спа комплекс Луксор разполага с двадесет и седем стаи и апартаменти, обзаведени с мебели със съвременен дизайн. Просторните и светли помещения гледат към хълмовете на Източни Родопи или към басейна на хотела. Спа комплекс Луксор Ви предоставя настаняване в два типа стаи - стандартни и делукс.

Комплексът ни предлага удобства при настаняването на семейства с деца, забавления за тийнейджъри и спортни и занимания на открито за активно почиващите. Басейнът на Луксор е място за спорт, но и за релакс след горещ летен ден. Гостите ни могат да избират между приятно физическо разтоварване във фитнеса или да се поглезят със спа процедура.

Храната и качествените напитки също са важна част от усещането на нашите посетители за отдих и наслада от престоя им. В ресторанта на Луксор и на бара край басейна приготвяме кулинарни изкушения и разхладителни коктейли.

Екипът ни цени Вашето мнение, препоръка или индивидуално запитване за настаняване, почивка, ваканция, приключение или събитие в Ивайловград. Попитайте ни – изпратете запитване. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на личните ви предпочитания.


Предстоящи събития

ВИЖ ВСИЧКИ