Стаи

Хотел Луксор разполага с двадесет и шест стаи , обзаведени с мебели със съвременен дизайн, в светли и приятни тонове на декорация. Просторните и светли помещения гледат към източнородопските хълмове или към басейна на хотела.Разполага с два типа помещения - стандартни и делукс. Стандартните стаи са тип Twin или Double, тоест със спалня или две отделни легла. Хотелът предлага и възможност за настаняване в тройна стая и фамилна стая.

Общият брой на помещенията е 26. Стаите  са оборудвани с климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата на въздуха, а през зимата има регулируемо парно отопление. Всяка стая предлага и достъп до безжичен интернет и кабелни телевизионни програми на плазмен телевизор.

Стаите разполагат със собствен санитарен възел и баня, а делукс стаите  допълват усещането за лукс и наслада с удобството на ваната. 

Хотелът предоставя на своите гости достъп до безжичен интернет, ползване на открит басейн през лятото, паркинг целогодишно, включени в цената на нощувката.